Hoppa till huvudinnehåll
Menu

Akademi

Vi är inte en webbyrå som alla andra. Med ursprung i den öppna källkodsvärlden har vi öppenhet och kunskapsdelning inskrivet i vårt företags DNA. Wunderakademin är ett forum där vi delar med oss av egen och andras kunskap, genom frukostseminarier och rapporter för nedladdning. Kostnadsfritt givetvis!

Är du produktägare, webbstrateg eller digital marknadsförare? Jobbar du inom den digitala transformering som sker snart sagt överallt i vårt samhälle? Då är #wunderakademin stället för dig att bli inspirerad och få ny kunskap ifrån.

Prenumerera på våra seminarier här!

Eller följ oss på Twitter, Facebook eller LinkedIn för att hålla dig uppdaterad på allt vi gör.

Frukostseminarium: Att lyckas med betald och organisk söktrafik!

Google består av både organiska och betalda sökresultat. När den organiska söktrafiken inte riktigt räcker till kan Google A…
MDN

Frukost: Lär dig Inbound Marketing

Inbound Marketing är för dig som vill sälja mer, få fler medlemmar eller bygga varaktiga relationer med dina besökare på din webbplats.

Frukost: Fyra öppna, starka alternativ för CMS

Vi höll en frukostföreläsning om fyra populära öppna alternativ för webbpublicering - Drupal, WordPress, Umbraco och EZ Publish - hur de fungerar, vilka styrkor de har och när du ska använda dem. Ladda gärna ner presentationen.

Frukost: Har ni koll på ert Google Analytics konto?

Ladda ner materialet från vår frukost där vi gick igenom vad man behöver göra för att ert Analytics konto skall fungera som …
MDN