Hoppa till huvudinnehåll
Menu

Bättre beställare

Vi ser dagligen hur framgångsrika beställare skapar sig rätt förutsättningar och verktyg för att lyckas. Här inspirerar vi dig till att lära av andra som lyckas.

På Digitalist ser vi det som en av våra viktigaste uppgifter att göra våra webbeställare till hjältar. Vi vet vilken svår roll det är. Man ska hantera såväl interna krav som externa leverantörer. Ofta har man snäva budgetar och tidsramar samtidigt som kvalitén måste hålla högsta klass. Därför jobbar vi mycket med att utbilda våra kunder till att bli bättre beställare. En del av allt material hittar du här.

Att skriva för sökmotorer och användare

Denna lathund ger dig en förståelse för innehållsoptimering av sidor på en hemsida ur ett SEO- och användarperspektiv. Lathu…
MDN

Frukostseminarium med Kommunal: "Så hanterade vi vår värsta kris någonsin"

Johan Östrand och Magnus Nilsson från Kommunal var hos oss och berättade om hur de hanterade webben under sin största kris någonsin. Vill du ha materialet i efterhand kan du beställa det här.

Lär dig grunderna i Google Analytics

Jag har handplockat 5 filmer för dig som nybörjare på Google Analytics så att du snabbt och enkelt skall kunna lära dig grun…
MDN

Ett webbprojekt är lyckat när användarna är nöjda

Vi har intervjuat webbansvariga som nyligen lanserat en större webbplats och frågat om allt från förarbetet, förstudien och upphandlingen till genomförandet och utvärdering av projekten. Här följer en viktig lärdom vi gjort.