Hoppa till huvudinnehåll
Menu

Har er webbplats ingen produktägare?

Webben blir för allt fler företag den primära kommunikationskanalen och nyckeln till att få detta att fungera är produktägaren.

Jag läste idag en bra artikel som beskriver utmaningen i rollen som webbansvarig / webmaster. Inlägget är skrivet av Pontus Vinderos - en person jag varmt rekommenderar att du följer om du vill ha bra tips i ditt arbete med webb. 

Artikeln beskriver de utmaningar som företag har idag med sina webbplatser. Och hur viktigt det är att skapa rätt förutsättningar för de personer som arbetar med webben inom din organisation, något vi på Wunderkraut ofta själva talar och skriver om.

Pontus poängterar hur viktig produktägaren är för hur din webbplats skall fungera vilket vi själva betonar i våra projekt. Du har helt enkelt inte en fungerande webbplats utan en aktiv och smart produktägare. Att vara produktägare handlar i sin enklaste beskrivning om att investera organisationens pengar på bästa sätt. I det dagliga arbetet är din viktigaste egenskap att kunna säga nej. Det handlar inte om att vara en bakåtsträvare, utan om att välja ut och prioritera det viktigaste för er att fokusera på just nu.

Det är inte en enkel roll, men en duktig produktägare gör enorm nytta! På Wunderkraut håller vi workshops i produktägarskap som ger dig som är ny i rollen en bra grund att stå på. Eller för dig som är rutinerad en möjlighet att dyka djupare i ett enskilt område.

Vi hjälper dig nå resultat. Kontakta oss Ring direkt på 08-20 90 04.

I'm Alive - Mobil teknik på liv och död

Wunderkraut hjälper till med visualisering och interaktivitet i ett projekt om båtflyktingarnas farliga färd över Medelhavet.
MDN

Kraftsamling behövs för digitaliseringen av offentlig sektor

Vi har varit på Offentliga Rummet 2016 i Malmö och tagit tempen på hur det går med digitaliseringen i den offentliga sektorn.
MDN

Studieförbundet Bilda väljer Drupal 8

Wunderkraut har fått i uppdrag att hjälpa Bilda med övergripande koncept, design och kontinuerlig utveckling av deras nya we…
MDN

Ett webbprojekt är lyckat när användarna är nöjda

Vi har intervjuat webbansvariga som nyligen lanserat en större webbplats och frågat om allt från förarbetet, förstudien och upphandlingen till genomförandet och utvärdering av projekten. Här följer en viktig lärdom vi gjort.