Hoppa till huvudinnehåll
Menu

Magnus krönika 5 - 2015

Jag vill tacka er - både ni som jobbat med oss länge, men också ni som är nya kunder som Socialstyrelsen, Karolinska Institutet och Rädda barnen för att nämna några - för att ni stimulerar och uppmuntrar oss till att hela tiden bli bättre.

Snart är julen här och vi ser fram emot ett par dagars avkoppling efter en intensiv, men mycket givande höst.

Jag vill tacka er - både ni som jobbat med oss länge, men också ni som är nya kunder som Socialstyrelsen, Karolinska Institutet och Rädda barnen för att nämna några - för att ni stimulerar och uppmuntrar oss till att hela tiden bli bättre.

Vi var också med och arrangerade Drupalspåret på Internetdagarna för första gången. Under en heldag samlade vi 120 personer för att lyssna på fyra föreläsningar om Drupal. Du kan se alla inspelningar här.

Vidare har Drupal 8 lanserats vilket innebär förändringar även för oss som leverantör. Utvecklings- och driftsprocesser ska ändras, utvecklare ska lära sig plattformen och vi jobbar för att fler ska få upp ögonen för Drupal 8. I skrivande stund sitter t ex 9 personer i ett av våra konferensrum och får en demonstration.

Är du också intresserad? Tveka inte att höra av dig så ordnar vi en demo.

Kommande evenemang

Vi har flera spännande laktiviteter som jag vill tipsa om:

Frukost: Så maximerar Unionen kundnöjdheten

29 januari kl 8 bjuder vi på frukost och en föresläsning där Göran Åbonde, webbstrateg med rollen innehållsansvarig, berättar hur Unionen organiserar sitt arbete kring hypoteser, validering och kontinuerlig förbättring för att hela tiden öka kundnöjdheten.

Frukost: Lean UX - Öka nyttan & minska riskerna i utvecklingsprojekten!

Ät frukost hos Wunderkraut och lär dig vad Lean UX är, varför det är extremt viktigt idag och hur ni kommer igång av Mia Kolmodin, UX coach och föreläsare från Crisp.

Lunchwebinarier - vi kommer börja med en serie lunchwebinarier under våren. Du kan då ta med dig lunch framför datorn och lyssna till olika teman. Mer information om detta kommer.

PHP-meetup - 17 december kl 18 ordnar vi en Meetup för PHP-communityn i Stockholm, då Florian Loretan från Wunderkraut i Tyskland kommer hit och föreläser om Drupal och Symfony.

Aktuella blogginlägg

Internetdagarna 2015

På Internetdagarna varje år samlas tusentals personer som arbetar med Internet i någon form. Nytt för i år var att vi arrangerade en heldag med fokus på Drupal. Se alla inspelningar här.

Vad är Hubspot?

Sedan ett år tillbaka är vi partners med Hubspot och arbetar själva med verktyget i vår marknadsföring och försäljning för att konvertera okända besökare hela vägen till nöjda kunder. Läs hela blogginlägget här.

Vad är Inbound Marketing?

Förr var bra försäljning beroende av säljaren som ringde stora mängder kalla samtal och lyckades övertyga med säljande information. Idag söker kunderna oftast själva upp information innan ett köp. De googlar, jämför och kontaktar dig när de är redo att köpa. Läs hela blogginlägget här.

Drupal 8 - en disruptiv förändring?

Tomas Persson har skrivit ett lite längre blogginlägg om varför han anser att Drupal 8 innebär väldigt stora möjligheter till en positiv förändring för alla oss som arbetar med Drupal. Läs hela blogginlägget här.

Vänliga hälsningar,
Magnus Leijonborg
VD, Wunderkraut

Vi hjälper dig nå resultat. Kontakta oss Ring direkt på 08-20 90 04.

Wunderkrauts årskrönika 2016

När jag sammanfattar 2016 kan jag konstatera att det var året då vi breddade oss med nya tjänster kring WordPress, Umbraco och EZ Publish och fick många nya medarbetare. Vi hade över 700 besökare på våra frukostföreläsningar och har för 2017 ambitionen att ta Wunderakademin till nästa nivå.

Magnus krönika 3 - 2016

Med flera gryende projekt och ett gäng nya, fina medarbetare har Wunderkraut fått en rivstart på hösten. Hoppas att allt är bra med er också, och att vi ses över en frukost i oktober!

Conscious Capitalism - framtidens företagande

Vi har varit på Conscious Capitalism, den årliga konferensen för en spännande rörelse på framväxt i USA.

Magnus krönika 2 - 2016

Jag vill också passa på att ta tillfället i akt att välkomna våra nya kunder Episurf Medical - ett börsnoterat medicinteknik företag som bland annat erbjuder en helt ny typ av implantat - och Stockholms Stadsmission. Vi ser väldigt mycket fram emot att arbeta med er.

Wunderkrauts årskrönika för 2015

2015 kan sammanfattas som ett spännande år för Wunderkraut med många intressanta projekt, nya inspirerande kollegor och god …
MDN