Hoppa till huvudinnehåll
Menu

Säkerhetshål i contrib-moduler utannonseras i dag

I går fick vi en förhandsvarning om att det i dag kl 18 svensk tid kommer att släppas flera säkerhetsuppdateringar för ett par contrib-moduler med samma säkerhetsproblem.

I går fick vi en förhandsvarning om att det i dag kl 18 svensk tid kommer att släppas flera säkerhetsuppdateringar av contrib-moduler som har samma säkerhetsproblem. I och med att vi har fått en förhandsvarning så kan vi vara extra beredda att uppdatera de moduler som eventuellt behöver uppdateras. Vi vet inte förrän kl 18 vilka moduler som det handlar om, men vi har fått veta att det inte rör sig om de mest använda modulerna – det handlar om moduler som används på ett par tusen webbplatser runt om i världen enligt drupal.orgs egna statistik.

Säkerhet är viktigt för oss och vi är beredda då utannonseringen kommer för att säkerhetsuppdatera de av våra webbplatser som eventuellt behöver denna uppdatering. Något man kan vara säker på är att flera kommer att försöka använda sig av det utannonserade säkerhetshålet efter att det har utannonserats, därför är det väldigt viktigt att säkerhetsuppdatera de drabbade modulerna så snabbt som möjligt.

Den officiella utannonseringen hittar ni på drupal.org.

Vi hjälper dig nå resultat. Kontakta oss Ring direkt på 08-20 90 04.