Hoppa till huvudinnehåll
Menu

ST väljer Drupal

Fackförbundet ST har valt Wunderkraut som leverantör för sin nya webbplats.

Magnus Leijonborg, VD på Wunderkraut i Sverige:

"Vi är väldigt stolta över att ännu en medlemsorganisation har valt oss som leverantör. Effektiv digital kommunikation är en förutsättning för den individuella dialog ett modernt fackförbund måste föra. Med vår tekniska plattform skapar vi möjlighet för detta.”

Tack vare kompetensen på Drupal CMS och förmågan att föreslå enkla lösningar på svåra utmaningar som att skapa en personlig upplevelse vann Wunderkraut uppdraget i konkurrens med flera andra byråer. I uppdraget ingår bland annat att ta fram ett helt nytt koncept och gränssnitt samt implementera den tekniska lösningen utifrån den förstudie ST gjorde under hösten.

Anna Walter, webbstrateg och produktägare på ST:

"Jag upplever att Wunderkraut snabbt har satt sig in i våra förutsättningar och utmaningar och presenterat ett intressant koncept. Jag ser fram emot fortsättningen!"

En första version av webbplatsen på den nya tekniska plattformen kommer att lanseras under hösten vilket lägger grunden för det kontinuerliga förbättringsarbetet att öka medlemsnyttan bland annat med integrationer mot medlemssystemet.

Vi hjälper dig nå resultat. Kontakta oss Ring direkt på 08-20 90 04.

Frukostseminarium med Kommunal: "Så hanterade vi vår värsta kris någonsin"

Johan Östrand och Magnus Nilsson från Kommunal var hos oss och berättade om hur de hanterade webben under sin största kris någonsin. Vill du ha materialet i efterhand kan du beställa det här.

Vi har byggt en av Sveriges bästa webbplatser 2016

Branschbloggen MKSE.com har genomfört ett ambitiöst test av Sveriges webbplatser och vår kund Sveriges Tjänstemäns webbsajt …
MDN

Kommunal väljer Drupal

Sveriges största fackförbund Kommunal har valt Wunderkraut som leverantör för sin nya webbplats på Drupal CMS.
MDN

Unionen ökar konvertering med 18%

Fackförbundet unionen ökar andelen webbplatsbesökare som slutför medlemsregistrering med 18% med nytt formulär.'
MDN