Hoppa till huvudinnehåll
Menu

Ung Företagsamhet lanserar UF Showroom

Igår lanserade Ung Företagsamhet ett showroom där elever kan marknadsföra sina företag mot kunder, partners och andra intressenter.

Ung Företagsamhet engagerar varje år tiotusentals gymnasieelever i att starta ett UF-företag som en del av sin utbildning. Målet är att motivera och utbilda nästa generation svenska företagare. 4 av 5 arbeten skapas i småföretag vilket gör Ung Företagsamhet till en angelägenhet för oss alla.

Nytt för i år är UF Showroom där elevernas företag synliggörs så att de kan hämta inspiration från varandra, driva försäljning och visa upp allt det fantastiska arbete som görs under året.

UF Showroom

Registreringen öppnade igår och vi kan varmt rekommendera ett par besök dit i takt med att allt fler företag fylls på. Det är häpnadsväckande vilken kreativitet och engagemang våra unga företagare visar.

Vi på Wunderkraut har levererat konceptutveckling, design och teknisk utveckling. Frontend i UF Showroom är byggd med react och kommunicerar med en Drupal backend.

Vi hjälper dig nå resultat. Kontakta oss Ring direkt på 08-20 90 04.

Tvåfaldigt prisregn över Wunderkraut

Branschbloggen MKSE.com har genomfört ett ambitiöst test av Sveriges webbplatser: två som vi byggt hör till Sveriges bästa!
MDN

Vi bygger Drupal åt Alingsås kommun

Vi hjälper Alingsås kommun att ta fram sin nya webb på Drupal 8

I'm Alive - Mobil teknik på liv och död

Wunderkraut hjälper till med visualisering och interaktivitet i ett projekt om båtflyktingarnas farliga färd över Medelhavet.
MDN