Hoppa till huvudinnehåll
Menu

Välkommen, Anna!

Anna Vestergren är vårt senaste stjärntillskott av agila projektledare som rustad med genuin nyfikenhet kommer hjälpa våra kunder göra rätt saker.

Berätta lite om din bakgrund

Den är studietät. Inget går upp emot att förkovra sig! Har pluggat i Sverige, Australien och England på universitet. Efter ett år på Teknikhögskolan är jag “Agil Projektledare” och har jobbat inom Bonnier sedan 1999, med bland annat daglig produktion, tidningsplanering, one shots, översättning, läsplattor, tekniska kontroller, optimering av flöden och processer, POC och kravställning.

Varför ville du börja jobba på Wunderkraut?

Den digitala affären är bland det mest intressanta, utvecklingsbara och spännande som finns i företag. Vem vill inte jobba med det? Wunderkraut arbetar agilt och kunderna är involverade i projekten, det är en bra och rolig väg att nå målen. Innan jag började här hade jag bara hört gott om Wunderkraut. och det är faktiskt bättre än det jag hört!

Berätta lite om dina styrkor och hur våra kunder kommer få nytta av dem?

Lugn, stresstålig och pedagogisk. Genuint nyfiken och har stora öron. Jag lyssnar, reflekterar och ställer mycket frågor om för vem vi gör saker, varför och vad får det kosta, hur det är mätbart.

Har du något drömprojekt som du skulle vilja vara en del av?

Bra fråga! Jag siktar högt och säger; Hållbar, långsiktig fred på jorden.

Vad är du löjligt intresserad av?

Familjen ligger närmast hjärtat, såklart. Men jag har en förmåga att snöa in på det mesta, just nu experimenterar jag med kryddblandningar som Dukkah hemma. I våras var det olika recept för fläderblomssaft. För någon sommar sedan plockade jag isär en Monark Monarped (moppe från 1957). Bytte allt trasigt och meckade ihop den igen. Nu spinner den som en katt och puttrar på i 30 även i uppförsbackar!

Vi hjälper dig nå resultat. Kontakta oss Ring direkt på 08-20 90 04.

Att jobba som drupalutvecklare på Digitalist

Mikke Schirén, som arbetar som en Drupal-utvecklare i vår studio i Stockholm, pratar om sin resa i Drupals värld.
MDN

Hur är det att jobba som projektledare på Digitalist?

I den här intervjun får vår egen projektledare Pär Andersson lägga ut texten om hur det är att jobba på Digitalist i Stockho…
MDN

The Zombie internship program

Hur kan man bli mer effektiv på jobbet med hjälp av återuppståndna?
MDN

Välkommen, Zarah!

Zarah är vår nya multitaskande receptionist som höjt trivselfaktorn på kontoret till bastutemperatur.

Välkommen, Erik!

Erik Gustafsson är vår nya rutinerade webbutvecklare som i skrivande stund provat hela 1193 olika ölsorter.
MDN