Hoppa till huvudinnehåll
Menu

Våra konkurrenters webbplats blev hackad. Hur kan vi se till att detta inte händer oss​​?

Webbsäkerhet är ett hett ämne. Organisationer och individer förlorar förtroende. Eftersom användarinteraktion via din webbplats är nyckeln till framgång för din organisation, kan trenden med sjunkande förtroende påverka din vinst.

Effektiv säkerhet betyder säker drift på alla nivåer. Säkerhet är inte bara en teknisk fråga utan innebär också att utbilda medarbetare om hur man upprätthåller säkerhet. Inget system är säkrare än dess svagaste länk. 

Drupal har över ett decenniums historia av best practice som garanterar säkerhet, prestanda och underhåll av din webbplats. Kolla in drupalsecurityreport.org, sponsrad av oss på Wunderkraut, för att få mer insikt i detta. 

För e-handelsprojekt är det oerhört viktigt att hålla sig till Payment Card Industry standard (dvs. Bli PCI-kompatibel) vid hantering av kortinnehavarinformation för att få förtroende från dina kunder. Ladda ner rapporten om drupalpcicompliance.org och läs vad du kan göra som en sajtägare. 

Under produktionen av din webbplats följer vi Drupal communitystandarder, säkerhetsstandarder och best practice vad gäller prestanda. Genom peer reviews och testscenarion, säkerställer vår utvecklingsprocess att din webbplats är i säkra händer. 

Vi tillhandahåller Drupal säkerhetsgranskningar för webblagret och har nära samarbeten med företag som fokuserar enbart på säkerhet för att se till att din webbverksamhet förblir säker.

Vi hjälper dig nå resultat. Kontakta oss Ring direkt på 08-20 90 04.

Ingen fara med säkerhetshål

Inga av våra kunder använde någon av de moduler som igår rapporterades ha säkerhetsproblem.
MDN

Säkerhetshål i contrib-moduler utannonseras i dag

I går fick vi en förhandsvarning om att det i dag kl 18 svensk tid kommer att släppas flera säkerhetsuppdateringar för ett p…
MDN

Att kvalitetssäkra koden i våra projekt

Vi arbetar dagligen i såväl stora som mindre projekt för helt olika typer av kunder. En fördel är att vi hela tiden lär oss …
MDN