Hoppa till huvudinnehåll
Menu

Wunderkraut Sweden AB blir del av Digitalist Group Plc

Wunderkraut Sweden AB blir en del av Digitalist Group Plc, som har förvärvat det svenska moderbolaget NodeOne Group AB.

Ägarförändring i Wunderkraut Sweden AB:s moderbolag NodeOne Group AB

Wunderkraut Sweden AB blir en del av Digitalist Group Plc, som har förvärvat det svenska moderbolaget NodeOne Group AB. Samtliga svenska aktieägare i Wunderkrauts moderbolag, har gått in som aktieägare i börsnoterade Digitalist Group Plc, som handlas på NASDAQ Helsinki.

"Wunderkraut är nu en del av ett större företag med verksamheter över hela världen, som erbjuder allt som Wunderkraut erbjudit våra kunder, och mer därtill. Digitalist Group är en fullfjädrad partner inom digitalisering, något som många av våra kunder efterfrågar." – Magnus Leijonborg, VD Wunderkraut Sweden AB

Många av Digitalist Groups projekt skapar värde i gränslandet mellan den fysiska och den digitala världen. Liksom Wunderkraut, arbetar Digitalist agilt, design- och användarcentrerat sedan flera år.

Större, starkare och bättre

Wunderkraut Swedens befintliga kunder behåller sina vanliga team och kundansvariga, vi fortsätter att leverera på det sätt du föredrar. Vi kommer i framtiden att erbjuda fler tjänster, både mer kreativa och tyngre tekniska, än vi kunnat erbjuda hittills.

Om Wunderkraut

Wunderkraut Sweden hjälper företag och organisationer att motivera, förbereda, genomföra och kontinuerligt förbättra sina digitala affärer i en föränderlig värld, med hjälp av open source-teknik och agila metoder. Vi bygger webbplatser som skapar mätbara affärsresultat och kundglädje. Vi är 45 experter på analys, UX design, projektledning, webbutveckling, förvaltning, hosting och flera open source CMS, tex Drupal, Wordpress och Umbraco. Wunderkraut Sweden har kontor i Stockholm, Östersund, Göteborg och Barcelona.

Om Digitalist Group

"I gränslandet mellan affärer, design och teknik arbetar Digitalist Group tillsammans med sina kunder för att innovera erbjudanden, förverkliga affärspotential och dra nytta av digitalisering och ökad produktivitet. Att förnya och förbättra upplevelser både på och utanför digitala skärmar kräver ett sömlöst flöde och en sammanhängande historia. Digitalist hjälper företag hela vägen från en ursprunglig utmaning till skapat värde." – Sami Paihonen, CEO Digitalist Group Plc

Med 20 års erfarenhet av att leverera kompletta lösningar, förvandlar Digitalist företag genom att skapa digitala upplevelser och tekniska plattformar. I en global grupp av designers, ingenjörer, strateger och innovatörer, flätar vi samman disciplinerna för att upptäcka, utforma och leverera.

Digitalist har kontor i Helsingfors, San Francisco, London, New York, Stockholm, Göteborg, Singapore, Vancouver, Tammerfors (Tampere), Uleåborg (Oulu), Kemi och Jyväskylä.

Bland Digitalists kunder finns allt från Spotify, Nordea och IBM till Telia och Viking Line.

Kontaktpersoner

Sami Paihonen
CEO Digitalist Group Plc
E-post: sami.paihonen@digitalistgroup.com
Telefon: +358 50 502 1111

Magnus Leijonborg
VD Wunderkraut Sweden AB
E-post: magnus.leijonborg@wunderkraut.se
Telefon: +46 763 15 84 22

Vi hjälper dig nå resultat. Kontakta oss Ring direkt på 08-20 90 04.

Grow blir en del av Digitalist Group

Med ett nytt holistiskt erbjudande kommer vi att växa globalt med både nordiska och globala kunder, som bland annat innefatt…
MDN

Nytillskott i Wunderkrauts ägarkrets

Nu är det klart. Fyra medarbetare köper in sig i Wunderkraut Sweden AB:s moderbolag NodeOne Group AB.
MDN