Hoppa till huvudinnehåll
Menu

Agil utveckling

Agila projekt håller tiden, budgeten och skapar ett större värde för kunden än de traditionella utvecklingsmetoderna. Därför brinner vi på Digitalist för agil utveckling.

Vi på Digitalist arbetar agilt under ordnade former. Våra tvärfunktionella team jobbar tätt ihop i korta cykler, där vi hjälper kunderna att definiera projektmålen och bryta upp projektet i mindre delar som rangordnas. Kunden får en viktig roll i teamet som produktägare och vi använder sedan tillsammans all vår erfarenhet, engagemang och arbetsglädje för att skapa bästa möjliga resultat.

Agil utveckling har många fördelar t ex att man lär sig kontinuerligt under projektets gång och undviker att bygga in fel som är svåra och dyra att rätta till i efterhand. Läs en utmärkt sammanfattning av agil utveckling av webbstrategen Pontus Winderos här.

Stockholms Stadsmission väljer Drupal

Vi har fått förtroendet att hjälpa till med övergripande koncept, design och kontinuerlig utveckling av Stockholms Stadsmiss…
MDN

I'm Alive - Mobil teknik på liv och död

Wunderkraut hjälper till med visualisering och interaktivitet i ett projekt om båtflyktingarnas farliga färd över Medelhavet.
MDN

Kraftsamling behövs för digitaliseringen av offentlig sektor

Vi har varit på Offentliga Rummet 2016 i Malmö och tagit tempen på hur det går med digitaliseringen i den offentliga sektorn.
MDN

Studieförbundet Bilda väljer Drupal 8

Wunderkraut har fått i uppdrag att hjälpa Bilda med övergripande koncept, design och kontinuerlig utveckling av deras nya we…
MDN