Hoppa till huvudinnehåll
Menu

Agila skolan

Agila projekt är nyckel till framgång i dagens snabbrörliga värld. Här kommer vi gå igenom grunderna till att lyckas med att bli ett Agilt företag. Vi på Digitalist har genomfört hundratals agila projekt och vi försöker också att vara ett agilt företag, vilket vi genom åren insett är minst lika viktigt. 

Agila projekt

Vi arbetar sedan länge enligt den agila metoden Scrum, vilket är startpunkten för de flesta som arbetar agilt. Scrum är en arbetsprocess och den dagliga pulsen i företaget.

Lästips:

Vad är en user story?

Har er sajt ingen produktägare?

Modernt styrgruppsarbete i webbprojekt

Läs alla blogginlägg vi skrivit om agil utveckling här.

Agila företag

Att vara ett agilt företag handlar i grunden om att ha tydliga och kommunicerade mål, att vara konstant öppen för förändring, eller egentligen för förbättring, det handlar också om att släppa loss kraften i företaget genom att våga släppa på kontrollen. 

Resultatet för de som vågar brukar kallas Innovationskraft, vilket alla företag suktar efter idag, men faktum är att väldigt många inte förstår hur Innovation uppstår. Två nyckelord för innovation brukar vara Autonomy och Accountability, det tycker vi rimmar bra med det vi lägger i ordet agilt företag.

Lästips:

5 tips för dig som vill jobba agilt

Skapa en engagerande företagskultur

Styr organisationen med vision, mission och värderingar

Läs om vår agila projektmetod här.