Hoppa till huvudinnehåll
Menu

aGov - den smarta webbplattformen för svensk offentlighet

Nu lanserar vi aGov, webbplattformen för myndigheter, för svenska användare. Med aGov kan du lansera en enklare kampanjsajt inom loppet av några dagar. Eller kickstarta komplexa projekt.

aGov har allt som du kan önska av ett publiceringsverktyg med flexibelt redaktörsgränssnitt, stöd för mediahantering, behörigheter, versioner, tidsstyrning med mera. Men det som verkligen utmärker aGov är hur väl det passar in i en tjänsteorienterad arkitektur där verktyget måste samverka med andra system och verktyg.

Ni kanske behöver tillgängliggöra informationen från flera bakomliggande verksamhetssystem, eller låta användare föda system med information via smarta e-tjänster. Tack vare aGovs extremt genomarbetade arkitektur finns det inga begränsningar vad ni kan göra.

Jag vill få en demo

Kontakta oss här om du är intresserad av en demonstration av aGov. Att pröva aGov är superenkelt. Ni kan ladda ner verktyget här eller pröva det direkt här.

Vilka står bakom aGov?

PreviousNext i Australien och Wunderkraut i Europa säkerställer att aGov uppdateras i takt med att nya versioner av Drupal släpps. Wunderkraut Sverige säkerställer att aGov möter svensk offentlig sektors krav och behov.

Vilka använder aGov/Drupal idag?

aGov används idag globalt av ca 500 offentliga verksamheter och långt fler använder Drupal. I Sverige använder Socialstyrelsen, Mucf, Alingsås kommun med flera Drupal till flertalet olika projekt.

Vi hjälper dig nå resultat. Kontakta oss Ring direkt på 08-20 90 04.

Vi bygger Drupal åt Alingsås kommun

Vi hjälper Alingsås kommun att ta fram sin nya webb på Drupal 8

Kraftsamling behövs för digitaliseringen av offentlig sektor

Vi har varit på Offentliga Rummet 2016 i Malmö och tagit tempen på hur det går med digitaliseringen i den offentliga sektorn.
MDN

Nytt uppdrag för Socialstyrelsen

Vi har fått i uppdrag att utveckla en ny digital tjänst åt Socialstyrelsen för att underlätta rekryteringen av frivilliga personer som vill hjälpa till med sammhällsuppdrag

Socialstyrelsen lanserar sajt med komplett språkstöd på Drupal 8

Socialstyrelsen fick 2015 i uppdrag av regeringen att göra informationen om hur personer utbildade i andra länder ansöker om…
MDN

Drupalspåret på Internetdagarna 2015

Vi var med och arrangerade Drupalspåret på Internetdagarna 2015. Här kan du se alla föreläsningar i efterhand.
MDN