Hoppa till huvudinnehåll
Menu

Grow blir en del av Digitalist Group

Med ett nytt holistiskt erbjudande kommer vi att växa globalt med både nordiska och globala kunder, som bland annat innefattar Electrolux, Fortum och Volvo.

– Med det här samgåendet möjliggör vi skapandet av sömlösa kundupplevelser, både offline och online, fysiskt och digitalt. Tillsammans med Digitalist lägger vi till spetskompetens inom digital service design och förmåga att få utväxling av de mest avancerade lösningarna inom tex AI, IOT och AR. ”, säger Johan Almquist, vd och Managing Partner för GROW, i ett pressmeddelande.

Grow


Med det gemensamma holistiska erbjudandet "Experiences from ideas to life", bildar GROW och Digitalist en global organisation med kompetenser inom strategisk varumärkesutveckling, innovation, design och digital transformation.

– Tillsammans kan vi leverera än mer holistisk, strategisk och kreativ spets i affärsutvecklingen med både våra befintliga och nya kunder, säger Ville Tolvanen, vd för Digitalist Group. Vi blir en "one stop shop" för värdeskapande kundupplevelser i den digitala eran.

Gruppen planerar att växa med både nordiska och globala kunder. Befintliga kunder inkluderar företag som Electrolux, Fortum, Volvo Group, Honda, Kone, Nokia, Pfizer, Spotify, Carlsberg och BillerudKorsnäs.

Vi hjälper dig nå resultat. Kontakta oss Ring direkt på 08-20 90 04.

Wunderkraut Sweden AB blir del av Digitalist Group Plc

Wunderkraut Sweden AB blir en del av Digitalist Group Plc, som har förvärvat det svenska moderbolaget NodeOne Group AB.
MDN

Nytillskott i Wunderkrauts ägarkrets

Nu är det klart. Fyra medarbetare köper in sig i Wunderkraut Sweden AB:s moderbolag NodeOne Group AB.
MDN