Hoppa till huvudinnehåll
Menu

Vi bygger Drupal åt Alingsås kommun

Vi hjälper Alingsås kommun att ta fram sin nya webb på Drupal 8

Alingsås kommun har idag många sajter och verktyg utvecklade på öppen källkodsplattformen Drupal. Wunderkraut har blivit anlitade som underleverantör till Redpill för att bygga Alingsås kommuns nya webb på Drupal 8. Projektet har startat med en förstudie med hjälp av Netrelations och själva utvecklingen av den nya webbplatsen planeras starta i början av 2017 med första lanseringen hösten samma år.

På Wunderkraut tycker vi det är fantastiskt kul att få hjälpa en kommun att skapa värde för sina medborgare med öppen källkodsteknik. Alingsås kommun har ett beslut från kommunfullmäktige att använda öppna tekniker när så är möjligt och använder idag Drupal, Alfresco och Mulesoft i sin IT-arkitektur.

Vi hjälper dig nå resultat. Kontakta oss Ring direkt på 08-20 90 04.

Stockholms Stadsmission väljer Drupal

Vi har fått förtroendet att hjälpa till med övergripande koncept, design och kontinuerlig utveckling av Stockholms Stadsmiss…
MDN

Tvåfaldigt prisregn över Wunderkraut

Branschbloggen MKSE.com har genomfört ett ambitiöst test av Sveriges webbplatser: två som vi byggt hör till Sveriges bästa!
MDN

I'm Alive - Mobil teknik på liv och död

Wunderkraut hjälper till med visualisering och interaktivitet i ett projekt om båtflyktingarnas farliga färd över Medelhavet.
MDN

Wunderkraut köper Schibsted-bolaget Technocreative

Idag kan jag berätta att Wunderkraut köper Technocreative av mediekoncernen Schibsted. Här kan ni läsa pressmeddelandet som har gått ut om affären, som är en del i vår satsning på att bli duktiga på innehåll.