Hoppa till huvudinnehåll
Menu

Vi söker frontend-utvecklare!

Vill du jobba på en av Sveriges bästa arbetsplatser med spännande kunder i en inspirerande miljö på ett unikt företag? Då är du efterlängtad!

​På digitalist jobbar vi i fasta team. Dina kollegor är dina vänner, mentorer och rådgivare. Vi drivs av att ha kul på jobbet och leverera den bästa lösningen till våra kunder. Var med och driv våra kunder i deras digitalisering. Vi finns på topp 10 listan på Sveriges bästa arbetsplatser hos Great Place to work.​

“Mina kollegor är helt klart de bästa! Vi har kul och stöttar varandra i vått och torrt!” – Michael Axelsson, utvecklare

                                           Great place to work certifiering

 

Rollen som frontend-utvecklare

Vi jobbar främst med Drupal och Wordpress, så PHP är bra att ha i bagaget. Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet, är nyfiken och självgående. Du kommer att jobba i ett team med andra utvecklare och en projektledare. Tillsammans kommer ni bygga webbplatser och verktyg för några av Sveriges mest kända företag.

Din roll är att tillsammans med teamet ta fram de bästa lösningarna, bygga på det smartaste sättet, anpassat efter kundens behov. Du kommer att ha förståelse för kundens affär och därför kunna hjälpa till att driva kunden framåt.

Din kunskap

Alla kan inte kunna allt, men nedan finner du språk verktyg och metoder som vi jobbar med. Ju fler du kan och behärskar, desto bättre, resten kan man lära sig på vägen. Du bör ha kunskaper inom webb, PHP, frontend, arkitektur, erfarenhet av API:er och agil utveckling. Du bör som person gilla att driva på, tänka stort och smått, vara ödmjuk och ha kundens bästa för ögonen. Vi ser att du troligen kan en hel del av nedanstående:

  • Drupal och/eller Wordpress

  • Git, Linux, Apache, MySQL, PHP och Javascript

  • HTML5

  • CSS3 & CSS-Preprocessors förslagsvis SASS.

  • Grundläggande kunskap inom CSS-metodik såsom BEM, SUIT CSS, SMACSS etc.

  • jQuery

  • Taskrunners såsom Grunt, Gulp, Webpack etc.

  • ES6, React/Redux, Node.JS

Vad Digitalist kan erbjuda

Vi på Digitalist Sweden jobbar med kundresor, utveckling, personas, API-integrationer, SEO, webbanalys, OPS, strategi, koncept, UX, design och mycket mer. Vi har kollektivavtal, utbildningspott, Innovation Friday, ett generöst friskvårdsbidrag och mycket annat Vi är ett stort företag som finns i flera länder. Utvecklingsmöjligheter finns det gott om. Vi har en stark kultur och vi har roligt på jobbet.

Anmäl intresse nu!

Digitalist
Om du inte hittar Helena experimenterandes med bakning, klättrandes i något berg eller på yogamattan kan det mycket väl vara så att hon håller på att hitta rätt kompetens för att planera in just ditt webbprojekt.