Hoppa till huvudinnehåll
Menu

Mission, vision och fakta om Digitalist Sweden

Vi tillför gnistan, ­modet och ­verktygen som leder till ­kontinuerlig förbättring av kundens digitala ­affär.

Vår affärsidé

Det unika med Digitalist är att vi inte bara skapar värde på webben, utan även i gränslandet mellan den fysiska och den digitala världen. 

Vi arbetar agilt, användarcentrerat och datadrivet och hjälper företag och organisationer att motivera, förbereda, genomföra och kontinuerligt förbättra sina digitala affärer. I Sverige har vi nu öppnat verksamhet 45 experter på webbanalys, service design, grafisk formgivning, projektledning, kravanalys, webbutveckling, förvaltning, hosting och flera open source CMS, tex Drupal, Wordpress och Umbraco.

Co-creation

Vi arbetar tillsammans med våra kunder för att innovera erbjudanden, förverkliga affärspotential och dra nytta av digitalisering och ökad produktivitet. Vi levererar kompletta lösningar, genom att skapa digitala upplevelser och tekniska plattformar.

Vår mission

Digitalist tillför gnistan, ­modet och ­verktygen som leder till ­kontinuerlig förbättring av kundens digitala ­affär.

Vår vision

Alla ska säga wow. Vi imponerar med arbetsglädjen, långsiktigheten och värdet vi skapar.

Digitalist i siffror

Wunderkraut i siffror

Styrka, storlek och kompetens

Digitalist Sweden bygger webbplatser som skapar mätbara affärsresultat och kundglädje. Vi är 40 experter på analys, UX design, webbutveckling, förvaltning, hosting och flera open source CMS, tex Drupal, Wordpress och Umbraco. Digitalist Sweden har kontor i Stockholm, Östersund, Göteborg och Barcelona. 

Vårt processbaserade arbetssätt och affärsfokus är lika viktiga som vår tekniska kunskap för att skapa framgångsrika webblösningar. Vi är enkla att arbeta med tack vare våra specialiserade medaretare och vår långa erfarenhetet. 

Våra värderingar

Vi är modiga, inkluderande, nördiga och innovativa. Läs mer om Digitalists värdeord här.