Hoppa till huvudinnehåll
Menu

Magnus krönika 2 - 2016

Jag vill också passa på att ta tillfället i akt att välkomna våra nya kunder Episurf Medical - ett börsnoterat medicinteknik företag som bland annat erbjuder en helt ny typ av implantat - och Stockholms Stadsmission. Vi ser väldigt mycket fram emot att arbeta med er.

Jag vill tipsa om kommande evenemang och artiklar vi skrivit nyligen som jag hoppas kan intressera dig.

Jag vill också passa på att ta tillfället i akt att välkomna våra nya kunder Episurf Medical - ett börsnoterat medicinteknik företag som bland annat erbjuder en helt ny typ av implantat - och Stockholms Stadsmission. Vi ser väldigt mycket fram emot att arbeta med er.

Video: föreläsning med Socialstyrelsen

Carl-Fredrik Reel, webbstrateg på Socialstyrelsen, höll en mycket lyckad föreläsning hos oss för ett par veckor sedan. Om du är nyfiken på att höra hur en stor myndighet kan jobba smart med öppen källkod och agila utvecklingsmetoder kan rekommenderar jag att du tittar på videon.

Vi har också varit på Offentliga Rummet i Malmö för att ta tempen på hur det går med digitaliseringen av den offentliga sektorn. Sverige har halkat efter under många år i internationella jämförelser och SKL manar till nationell kraftsamling. Och intrycket är att nu händer det massor på området.

Läs mer här

Kommande kostnadsfria evenemang

Frukost fredag 3 juni - Sälj smart med Inbound Marketing

Traditionella metoder för försäljning och marknadsföring fungerar allt sämre oavsett om det är produkter, tjänster, medlemskap du säljer. Konsumenter googlar, jämför och pratar med varandra innan de kontaktar dig. Därför behöver du lära dig hur du stöttar dina kunder under hela köpresan och tar vara på deras sökbeteende innan de bestämmer sig för att kontakta dig. Låt dig inspireras i hur ni kan jobba smartare med Inbound Marketing.

Kom på årets sommarfest 15 juni

Festen sprakar loss vid 18.00 på onsdag 15 juni på Maria Bangata 4A, ett stenkast från södra station på Södermalm. Vi bjuder på god mat från Barobao, dryck och överraskningar. Ta gärna med en vän, anmäl i så fall denne med hjälp av formuläret.

Aktuella blogginlägg

Vi besökte SXSW - världens största mässa om digital teknik

I mars åkte hela vårt design- och konceptteam iväg till Austin, Texas för att vara med på SXSW - en mässa om digital teknik i alla möjliga olika former med ca 400 000 besökare från hela världen.

Läs blogginläggen här

Wunderkraut återigen en av Sveriges bästa arbetsplatser

För andra året i rad har Wunderkraut utsetts till en av Sveriges 10 bästa arbetsplatser av Great Place to Work. Även om det i första hand är ett verktyg för oss att förbättra oss är det alltid roligt att få ett kvitto på att vi gör rätt saker.

Läs blogginlägget här

Vi gratulerar vår kund ST till en av Sveriges bästa webbplatser

Vi är jättestolta och glada över att vår fackförbundskund Sveriges Tjänstemäns webbsite ST.org placerade sig i toppskiktet i undersökningen MKSE DIGITAL EXCELLENCE – SVERIGES MEST BEGÅVADE DIGITALA SATSNINGAR 2016.

Läs blogginlägget här

Conscious Capitalism - framtidens företagande

När vi fick höra talas om Conscious Capitalism, en ny rörelse/organisation i USA, blev vi nyfikna och bestämde oss för att åka på den årliga konferensen i Chicago. Det visade sig vara en perfekt match för hur vi tänker, för hur vi vill driva Wunderkraut och för vårt engagemang i Drupals community.

Läs blogginlägget här

Vi hjälper dig nå resultat. Kontakta oss Ring direkt på 08-20 90 04.

Wunderkrauts årskrönika 2016

När jag sammanfattar 2016 kan jag konstatera att det var året då vi breddade oss med nya tjänster kring WordPress, Umbraco och EZ Publish och fick många nya medarbetare. Vi hade över 700 besökare på våra frukostföreläsningar och har för 2017 ambitionen att ta Wunderakademin till nästa nivå.

Magnus krönika 3 - 2016

Med flera gryende projekt och ett gäng nya, fina medarbetare har Wunderkraut fått en rivstart på hösten. Hoppas att allt är bra med er också, och att vi ses över en frukost i oktober!

Conscious Capitalism - framtidens företagande

Vi har varit på Conscious Capitalism, den årliga konferensen för en spännande rörelse på framväxt i USA.

Wunderkrauts årskrönika för 2015

2015 kan sammanfattas som ett spännande år för Wunderkraut med många intressanta projekt, nya inspirerande kollegor och god …
MDN

Magnus krönika 5 - 2015

Jag vill tacka er - både ni som jobbat med oss länge, men också ni som är nya kunder som Socialstyrelsen, Karolinska Institutet och Rädda barnen för att nämna några - för att ni stimulerar och uppmuntrar oss till att hela tiden bli bättre.