Hoppa till huvudinnehåll
Menu

Så är det att jobba på Digitalist!

Vi strävar alltid efter att bli bättre vilket gör att vi får arbeta med de mest inspirerande kunderna och går till jobbet med glädje. Vi är stolta över att våra medarbetare tillhör de mest välmeriterade och kompetenta i världen.

På Digitalist arbetar vi ständigt både med kundnöjdhet och medarbetarnöjdhet. Vi är en arbetsplats för dig som vill utvecklas. En viktig del i detta är att vi både internt och externt delar med oss av kunskap genom meetups, innovationsdagar och seminarier.

Vår miljö är internationell, på kontoren i Stockholm har vi medarbetare med nio olika modersmål.

Wunderkraut i siffror

Självklart är vi anslutna till ett kollektivavtal och vi har generösa utbildnings- och friskvårdsbidrag. 2016 placerade vi oss för andra gången i rad bland topp 10 i Great Place to Work, en tävling mellan Sveriges bästa arbetsplatser!

Great place to work

Om Digitalist

På Digitalist i Sverige jobbar idag över 40 personer och vi har även kontor i Göteborg och Östersund, och faktiskt i Barcelona också. Vi är en del av Digitalist Group med över 250 kollegor runtom i världen. Vi jobbar i team, nära våra kunder. Vi vill att du som börjar här ska känna dig trygg och välkommen, ha kul och utvecklas. Här kan du läsa om våra värderingar.

Wunderkraut kickoff
Ibland har vissa medarbetare på Digitalist skidglasögon, exempelvis när vi åker båt. Jose Jiménez nederst till höger är en stenhård backend-programmerare, så han behöver inga brillor. Kolla in fler digitalister här!

 

Digitalist är specialiserade på Open Source-ramverket Drupal. Vi bidrar till communityn kring Drupal som organisatör och sponsor av konferenser och evenemang. Vi delar med oss av vår kunskap och expertis, samt bidrar med kod, översättningar och dokumentation. Läs mer om vad vi gör!

Digitalist
Om du inte hittar Helena experimenterandes med bakning, klättrandes i något berg eller på yogamattan kan det mycket väl vara så att hon håller på att hitta rätt kompetens för att planera in just ditt webbprojekt.