Hoppa till huvudinnehåll
Menu

Google Analytics

Gratisverktyget Google Analytics är det mest populära verktyget för att få koll på besökarna på sin webbplats.

bar

Vi hjälper dig nå resultat. Kontakta oss Ring direkt på 08-20 90 04.

Verktyget tillhandahålls gratis av Google och är enkelt att komma igång med. Däremot vet vi av erfarenhet att det inte är lika enkelt att jobba smart med Google Analytics. Många fastnar med att bara kolla enkla nyckeltal som antalet sidvisningar eller besökare, och tycker att gränssnittet är komplicerat eftersom de inte vet vad de ska titta efter.

För att få verkligt meningsfull data ur Google Analytics behöver man ha koll på vilka de viktigaste användarna är och era verksamhetsmål. Ofta behöver ni konfigurera mål och händelser och sätta upp anpassade rapporter. Givet att ni lyckas med det så är Google Analytics extremt kraftfullt och kan stötta dig i ditt dagliga arbete med er webb.

Vi har experter på Google Analytics som dagligen hjälper företag och organisationer att arbeta effektivt med verktyget. Tveka inte att höra av dig till oss om du behöver stöttning i din användning av Google Analytics.

Digitalist
Konsult, kravanalytiker och delägare som brinner för det mätbara. Tomas spinner som en katt i sociala sammanhang, framförallt när det serveras god mat!