Hoppa till huvudinnehåll
Menu

Vi söker erfaren projektledare

Kom och jobba på en av Sveriges bästa arbetsplatser med kunder som alltid vill framåt!

​På Digitalist jobbar vi i fasta team. Dina kollegor är dina vänner, mentorer och rådgivare. Vi drivs av att ha kul på jobbet och leverera den bästa lösningen till våra kunder. Var med och hjälp våra spännande kunder i deras digitalisering. Vi drivs av våra fyra D – Discover, Design, Deliver, Drive. Vi finns på topp 10 listan på Sveriges bästa arbetsplatser hos Great Place to work.​ 

Great place to work logo

Projektledare hos Digitalist

Som projektledare hos oss arbetar du i en ledande och samordnande roll både internt och i kundrelationen. Tillsammans kommer vi att bygga webbplatser och verktyg för några av Sveriges mest kända företag. Du är en del av ett team på ungefär åtta personer. Du ser behov och affärsutvecklingsmöjligheter samtidigt som du har ett risktänk och förstår vikten av en tydlig kravställning, inget får hamna mellan stolarna.

“Alla som jobbar här är grymt engagerade och drivs av problemlösning och att få kunden att säga wow!” – Pär Andersson, projektledare

Projektledning på Digitalist omfattar att leda förstudier, implementation och driftsättning samt övergripande ansvar för kvalitet, budget, tidsramar, uppföljning, externa leverantörer och kundkontakter. Det är viktigt att skapa en gemensam förståelse för kundens behov, att och leda teamet mot uppsatta mål och se till att vi tillsammans levererar kvalitet. 

Din kunskap och erfarenhet

Du är strukturerad och ser snabbt helheten i projekt, vilket innebär att du är duktig på att organisera och prioritera och att snabbt sätta dig in i kundens verksamhet och behov. Du bygger sammanhållning i arbetsgruppen och får alla att jobba mot mål och deadlines.

  • Du har runt tio års erfarenhet av att ha lett utvecklingsprojekt både med agila och traditionella metoder.
  • Du bör tidigare jobbat med krav för webbutvecklingsprojekt, integrationer, UX- eller service design.
  • Du är driven, nyfiken, ansvarstagande och kommunikativ med goda kunskaper i svenska och engelska.

  • Du kan ställa tydliga krav samtidigt som du gärna delar med dig av dina erfarenheter på ett prestigelöst och pedagogiskt sätt.

  • Du vill leda och hjälpa till att fatta beslut som leder kunden framåt i sin förändringsresa.

Meriterande kunskaper

  • Certifiering inom projektledning

  • Jira 

  • Balsamiq eller liknande mockupverktyg

Vad Digitalist kan erbjuda

Vi på Digitalist Sweden jobbar med kundresor, utveckling, personas, API-integrationer, SEO, webbanalys, OPS, strategi, koncept, UX, design och mycket mer. Vi har kollektivavtal och attraktiva förmåner som utbildningspott, Innovation Friday och ett generöst friskvårdsbidrag. Vi är ett stort företag som finns i flera länder. Utvecklingsmöjligheter finns det gott om. Vi har en stark kultur och vi har roligt på jobbet.

Anmäl intresse nu!

Digitalist
Om du inte hittar Helena experimenterandes med bakning, klättrandes i något berg eller på yogamattan kan det mycket väl vara så att hon håller på att hitta rätt kompetens för att planera in just ditt webbprojekt.