Hoppa till huvudinnehåll
Menu

E-handel

Många av våra kunder vill komplettera sina webbplatser med möjlighet att sälja produkter, medlemskap eller prenumerationer.

bar

Vi hjälper dig nå resultat. Kontakta oss Ring direkt på 08-20 90 04.

Allt fler företag och organisationer behöver e-handelsfunktionalitet på sina webbplatser. Det kan handla om att ta emot gåvor och regelbundna bidrag, sälja digitala medlemskap och prenumerationer.

Vi har erfarenhet av mängder av olika betallösningar, integrationer mot bakomliggande affärssystem och komplicerade affärsregler. Vi har också kompetensen att göra det enkelt för dina besökare att hitta era erbjudanden och utan friktion ta sig igenom era köpflöden.

Ofta använder vi Drupal Commerce som är helt integrerad med Drupal, vilket gör det enkelt för e-handelsplatsen att integreras med webbplatsens övriga innehåll och funktioner. Det gör det enkelt och smidigt att bygga lösningar för handel, bokningar, prenumerationer och andra transaktioner, som kan skräddarsys och uppdateras allt eftersom det behövs.

Bland de kunder vi har byggt e-handelslösningar åt finns Stockholms Stadsmission, Market, Scandinavian Retro och Stockholms Läns Landsting.

Kontakta oss om du vill veta hur du kan komplettera din verksamhet med en fungerande onlinebutik.

Digitalist
Lösningsorienterad, ständigt nyfiken.
Ovanligt ödmjuk för att vara säljansvarig.